SZOLGÁLTATÁSAINK

Cégünk egyedi bútorok gyártásával, valamint kész bútorok, lámpák, konyhabútor kiegészítők, forgalmazásával foglalkozik Magyarország egész területén, legyen szó konyha-, nappali vagy hálószoba bútorról. Vállaljuk továbbá irodák, üzletek valamint közintézmények bebútorozását. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk a tervezésben, gyártásban valamint a beszerelésben egyaránt.

Minden munka egy álommal kezdődik. Cégünk segít Önnek álma megvalósításában, hogy bútorai hosszan szolgálják az Ön kényelmét. Mondja el elképzelését és azután csak dőljön hátra, mi majd ügyelünk a részletekre. Segítünk kiválasztani a megfelelő anyagokat, színeket és szerelvényeket, hogy azok stílusukban összhangot tükrözzenek. 

Előzetes konzultáció

Van egy ötlete de nem tudja hogy fogjon hozzá? Vegye fel velünk kapcsolatot e-mailben és írja meg nekünk. Ha már tudja stílus irányát, elképzelését az anyagokról, színekről tudassa velünk, hogy felkészültek legyünk a személyes találkozóra. Ha tud készítsen számunkra tervet. Akár egy kézzel rajzolt terv is segítségünkre lehet. Ezzel máris egy lépéssel közelebb került elképzelése megvalósításához. Elegendő információ alapján már e-mailben is kitudjuk adni árajánlatunkat!

Személyes találkozó és felmérés

Ebben a szakaszban bővebben kifejtheti elgondolásait mely magába foglalja stílus irányát, anyagát, szerelvények típusát. Ezekben természetesen teljes körű segítséget nyújtunk. Konyhabútor esetén külön kitérünk gépek típusára elhelyezkedésére.  Ezt követően pontos helyszíni felmérést készítünk. Ergonómiai és tapasztalati javaslatainkkal segítünk nemcsak a dizájnt de a helytakarékosságot valamint a praktikumot is tökéletesíteni. 

Árajánlat, megrendelés 

Rövid határidővel elkészítjük árajánlatunkat, ami magába foglalja az előzetes egyeztetés alatt meghatározott bútor árát, konyhabútor esetén pedig annak beszerelését is. Mindezt eddig teljesen díjmentesen, kötelezettségek nélkül!

Igény esetén ebben a szakaszban még változtathatunk egyes részleteken, és a változtatások alapján árajánlatunkat módosíthatjuk.

Megrendeléskor írásban rögzítjük a vállalt feltételeket, az anyagok fajtáját, színét, az ajtófrontok típusát, valamint azok esetleges marásmintáját. Megjelöljük a szállítás és beszerelés időpontját, valamint a fizetési feltételeket, mellyel egyidejűleg rögzítjük és átvesszük az előleg összegét is.

Szállítás, beszerelés 

Célunk, hogy a lehető legkevésbé zavarjuk meg nyugalmát, ezért a helyszínre szállitás előtti napon telefonon emlékeztetjük érkezésünkre.

A beszerelési folyamatok alatt körültekintően igyekszünk megóvni otthona épségét és tisztaságát. 

 

KIEGÉSZÍTŐK

Miért menne máshova ha mindent megkap egy helyen. Keresse fel webáruházunkat ahol kiegészítő kisbútorok nagy választékát találhatja meg. 

2015 ELEMENTO Kft. 

Minden jog fenntartva!

7630 Pécs, Tüskésréti út 75
lap tetejére

Biztonságos böngészés a

McAfee SECURE igazolásával!

  • Black Facebook Icon
  • Black Google+ Icon
  • Black Pinterest Icon
  • YouTube - Black Circle