top of page

Akemi terméskő impregnáló

 

Értékes sziloxánt tartalmaz. Az impregnáló mélyen beszívódik a kezelendő kőbe és azt a páraáteresztő képesség befolyásolása nélkül vízállóvá teszi. Megvédi a homlokzatokat a csapódó esőtől, így az esővíz könnyen lefut arról, továbbá védelmet nyújt aszennyeződések ellen is.

Részletes adatlap

Akemi Kőlezáró selyemfényű/matt

 

Átlátszó akrilbevonat a tartós védelemhez selyemfénnyel és matt változatban. A termék vízálló és szennyeződéstaszító. Lezárja a porózus és nedvszívó felületeket, kihangsúlyozza annak színét és struktúráját. A lezárt felület megkönnyíti a kő ápolását. Főleg beltéri használatra. 10-20 nm2/l. Kiszerelés 1l, 5l.

Részletes adatlap

AF Nano-Effect impregnáló

 

Még erősebb víz-, zsír- és olajtaszító hatása van, az Anti-Fleck Super impregnálónak, s ez már néhány perc eltelte után elkezd érvényesülni, s 2-3 óra után teljesen kifejti hatását. A kő színe általában változatlan marad. Speciális összetevők folyadékcseppek gömbökké összeállva lefutnak a felületről. Élelmiszer-higiéniai követelményeknek megfelel (Nürnbergi LGA Intézet vizsgálta be). 1-15 nm2/l (felülettől függően). Kiszerelés: 0.25l, 1l, 5l.

Részletes adatlap

Akemi Színmélyítő-élénkítő

 

Ez a speciális impregnálószer víz- és szennyeződésálló, a kő színét elmélyíti és kihangsúlyozza. Kiváló időjárásálló termék, hosszan megmaradó hatással, beltéri és kültéri alkalmazáshoz. Nedves megjelenést eredményez, fénylés nélkül. Különösen alkalmas durva felületű és nedvszívó termés- és agglo/ műkövekhez. Élelmiszer-higiéniai követelményeknek megfelel (Nürnbergi LGA Intézet vizsgálta be). 10-20 nm2/l (felülettől függően). Kiszerelés: 0.25l, 1l, 5l.

Részletes adatlap

bottom of page