top of page
Door

CPL ajtók és tulajdonságaik

 CPL (Continuously Pressed Laminates) - hasonlóan a Dekor felülethez - egy nyomtatott mintázat, erős faforgácslap lemezre ragasztva. Komoly különbség a Dekor lemezhez képest az a plusz fedőréteg, amitől a CPL felület ellenállóvá, kopásállóvá, kis mértékben karcmentessé, könnyen kezelhetővé válik.

A CPL ajtók gyártástechnológiája – ellentétben a Dekor ajtókkal – lehetővé teszi, hogy az ajtókat a megrendelő igényei alapján egyedi méretben készüljenek el, illetve a mintázat száliránya is tetszőlegesen megválasztható.Az ajtók vízszintes és függőleges száliránnyal, illetve ezek kombinálásával egyaránt rendelhetők.

A CPL felületű beltéri ajtó karbantartást nem igényel, teljes mértékben gondozásmentes.

Az egyedi CPL ajtók előnyei:

 

  • Kopásálló, kis mértékben karcálló CPL felület

  • Erős faforgácslap hordozó felület

  • Egyedi méretben készül felár nélkül*

  • 16 + 8 új modern stílusú, élethű famintázattal illetve homogén fehér színben rendelhető

  • Extra opcióként a famintázat száliránya is választható felár nélkül

  • * Felár nélkül függőleges szálírány esetén maximum 110 x 220 cm-es méretig, 15cm falvastagságig. Vízszintes szálírány esetén a maximális magasság 210 cm.

Az oldalon megjelenített színek és mintázatok tájékoztató jellegűek! Megrendelés esetén a szín kiválasztása csak személyesen, színminta alapján javasolt! Az weben megjelenített színek akár több árnyalattal is eltérhetnek a valódi színektől!

bottom of page