A LUCID gyártói a falámpák készítésének mesterei. Tökéletes alapanyagból náluk csak tökéletes termék születhet. A LUCID lámpáinak könnyed hajlított formái tölgyfalapokból készülnek. A fa természetességét és melegségét sugárzó lámpák változatos színekben rendelhetők, így szinte mindenki megtalálhatja a bútorához, burkolatához illő fa színt. 

A LUCID fából készült lámpái az anyag melegségét, alakíthatóságát és sokirányú felhasználhatóságát bizonyítják. A legmagasabb műszaki színvonalon kivitelezett hajlított fa lámpatestek szín és formagazdagsága biztosítja a belső terek harmóniáját, változatosságát. A LUCIDE modelljeit a legnevesebb francia belsőépítészek is szívesen használják, hiszen formagazdagságuk, letisztult harmóniájuk a legkifinomultabb igényeket is kielégítik, melyek szinte minden építészeti stílushoz illenek. A hitelesített laboratóriumban tesztelt világítótestek átestek egy 850 C fokos hőteszten, így mind az EU-1, mind a CE minőségi eljárásoknak megfelelnek, így középületekbe is elhelyezhetőek. Szerelésük könnyű és gyors, képzettséget nem igényel. Minden lámpához szerelési útmutatót adunk.

SZÍNEK

TERMÉKEK

A LOFTLIGHT gyártói is úgy gondolták hogy a beton mellett a fát is használják mint alap anyagot. Gyorsan elő is álltak két páratlan termékkel, melyekkel szintén bebizonyították szakértelmüket.

Elemeno lámpák
Elemento fa lámpák
Ezek a termékek webáruházunkban nem kaphatók. Kizárólag egyedi megrendelésre szállítjuk ki.
Bővebb információért és árakért keressen meg minket e mailben.

2015 ELEMENTO Kft. 

Minden jog fenntartva!

7630 Pécs, Tüskésréti út 75
lap tetejére

Biztonságos böngészés a

McAfee SECURE igazolásával!

  • Black Facebook Icon
  • Black Google+ Icon
  • Black Pinterest Icon
  • YouTube - Black Circle