Elnyerni az emberek tiszteletét és megbecsülését. Tanulni az őszinte kritikából, hogy valami jobbat hagyjunk magunk mögött. Tudni azt,

hogy akár csak egy kevéssel is de valaki életét könnyebbé tettük. 

elemento

egyedi bútorok gyártása

 

Az ELEMENTO és a Magyar Vöröskereszt  Baranya Megyei Szervezete segítségével most Ön is könnyedén segíthet a rászorulókon. Amennyiben az elemento cég által rendeli új bútorát és szeretné használt bútorát felajánlani adományként ezt most velünk könnyedén megteheti.

Cégünk vállalja, hogy az Ön által felajánlott használt bútort vagy bútorokat, a Magyar Vöröskereszt Baranya Megyei Szervezete által kijelölt családnak díjtalanul elszállítja és szükség esetén azt be is szereli.

 

Milyen bútort ajánlhat fel?  Adományként mindennemű bútort felajánlhat, legyen szó konyha, hálószoba vagy egyéb kiegészítő bútoról.

Milyen állapotú bútort ajánlhat fel? A felajánlott bútor lehet új vagy használt, de még tovább használható állapotban kell lennie. Ennek az állapotnak a meghatározásában, az elemento segítséget nyújt Önnek!

Az ELEMENTO 2015 November 10.-én  új konyhát adományozott annak a családnak, akinek a konyhája 2015. Október 15.-i tűzesetben teljesen kiégett. A szervezésben a Magyar Vöröskereszt Baranya Megyei Szervezete is segített. 


Várjuk adományozni kívánó más cégek, vagy magánszemélyek felajánlását!

2015 ELEMENTO Kft. 

Minden jog fenntartva!

7630 Pécs, Tüskésréti út 75
lap tetejére

Biztonságos böngészés a

McAfee SECURE igazolásával!

  • Black Facebook Icon
  • Black Google+ Icon
  • Black Pinterest Icon
  • YouTube - Black Circle